Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MYO ŞAMPİYON
MYO ŞAMPİYON
Karadeniz teknik Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu 31.spor şöleninde Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu futbol takımı şampiyon oldu.
04 Mayıs 2011, 12:11

31.si düzenlenen spor şöleninde genel Sekreter Mustafa Gelir’in önderliğinde şölene katılan Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu futbol takımı oynadığı bütün maçları kazanarak şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını 17 Mayıs’ta KTÜ’ de yapılacak törende alacaklar.

            KTÜ 1.liginde 12 takımın 2 gurup halinde mücadele edilen gurupta, Orman Fakültesini 3-1, Tıp Fakültesini 4-1’lik skorla yenerek  lider olarak final oynamaya hak kazandı.

            Oynanan final maçında ise Edebiyat Fakültesi’ni 2-0’lık bir net bir skorla yenerek şampiyon oldu. Şampiyon olan Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu futbol takımı gelecek yıllarda KTÜ Süper Liginde oynayacak.  

            Şampiyon olan Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu’nun şampiyonluk kupası 17 Mayıs günü KTÜ’ de düzenlenecek törende verilecek.

        

Bu haber 649 defa okunmuştur.
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Diğer Haberler

Aksal YAVUZ Aksal YAVUZ
Trabzon'da Olsaydı?
M.Bülent ALP M.Bülent ALP
SWOT Analizi
Nurgül GÜNAYDIN Nurgül GÜNAYDIN
Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Cemal ÖNER Cemal ÖNER
Altyapıda Skandal-2
HİKMET AKSOY HİKMET AKSOY
VAKFIKEBİR DEVLET HASTANESİ ÜZERİNDEN SİTEMLER
Yusuf Reha Alp Yusuf Reha Alp
Trabzonspor'un gidişatı Nasıl mı?
HASAN BAHADIR HASAN BAHADIR
Yeni Hastaneye "BÜYÜKLİMAN" Adı Yakışır

SİTE ANKET

VAKFIKEBİR DEVLET HASTANESİ'NE AMBULANS HELİKOPTER PİSTİNE İHTİYAÇ VAR MI YOK MU?



EN ÇOK OKUNANLAR

  • Bugün haber eklenmedi.