31.si düzenlenen spor şöleninde genel Sekreter Mustafa Gelir’in önderliğinde şölene katılan Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu futbol takımı oynadığı bütün maçları kazanarak şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını 17 Mayıs’ta KTÜ’ de yapılacak törende alacaklar.
KTÜ 1.liginde 12 takımın 2 gurup halinde mücadele edilen gurupta, Orman Fakültesini 3-1, Tıp Fakültesini 4-1’lik skorla yenerek lider olarak final oynamaya hak kazandı.
Oynanan final maçında ise Edebiyat Fakültesi’ni 2-0’lık bir net bir skorla yenerek şampiyon oldu. Şampiyon olan Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu futbol takımı gelecek yıllarda KTÜ Süper Liginde oynayacak.
Şampiyon olan Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu’nun şampiyonluk kupası 17 Mayıs günü KTÜ’ de düzenlenecek törende verilecek.