Anadolu Lisesi Genç Bayanlar basket turnuvasında Gazi Anadolu Lisesine fark attı. Maçı 35 fark atarak 39-4 gibi net bir skorla kazandılar. Erkek voleybol takımı ise Sürmene Anadolu Lisesine 44 fark atarak maçı 62-18 kazanmıştı
Beden Eğitimi öğretmeni Asuman Haliloğlu'nun da taktiksel katkılarıyla maçlara hazırlanan genç kızlar basketbol takımı şu isimlerden oluşuyor Kübra, Selen, Büşra, Ceren, Simge, Tuğçe, Deniz, Elif, Zeynep, Mine, Merve.
Bilindiği gibi daha önce de erkek voleybol takımı da Sürmene Anadolu Lisesine 44 fark atarak maçı 62-18 kazanmıştı. Kanuni Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni de Anadolu Lisesi takımını değerlendirerek şunları söyledi: Bu takım, ileriki yıllar için hazırlık yapmalıdır. Henüz yeni oyuncular var ve tecrübelerini artırdıkları sürece ilde şampiyonluğa oynayabilirler.
Maça Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Hasan Şahinkaya rahatsızlığı nedeniyle katılamazken telefonla takımı oluşturdu ve oyunun gidişatını sürekli telefonla takip etti.