Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen “BÜYÜKLİMAN MİZAH GÜNLERİ” geçtiğimiz hafta Vakfıkebir ve Tonya’da yapıldı. İleriki günlerde aynı etkinlik Beşikdüzü’nde yapılacak.
Eğitim/öğretimin son günlerine gelindiğinde karne heyecanı öğrenci ve velileri sarar. Vakfıkebir ve Tonya’da yapılan etkinlikte bizlerde karne vermeyi düşündük. Ama maalesef Vakfıkebir sınıfta kalırken Tonya ise sınıfını pekiyi derecede geçti. Etkinliğe katılanların sayısı Vakfıkebir’e göre Tonya’da iki katından daha fazlaydı.
İçerik olarak katılımcıları sıkmadan hoş bir program ortaya sunduk. Program açılış, sunuş, mizah, yerel mizah ve fıkraların yaşantımızdaki yeri ile konuklardan fıkraların anlatıldığı bir etkinlikti. Programımızı karikatür ustası Hikmet Aksoy’un karikatürlerinden oluşan bir slayt gösterisinde karşılıklı sohbetle yaklaşık bir buçuk saatte tamamladık. İzleyenlerin keyif aldığı kaçıranların/gelmeyenlerin çok şey kaybettiğini aktarabiliriz sizlere.
Bu tür etkinliklerimiz Cemiyet olarak devam edeceğinin müjdesinide sizlerle paylaşmak istiyorum.
MYO Mezuniyet Töreni Yapılan her etkinlik bir başka hava katıyor ilçeye.
Bir günlükte olsa bile bir sosyal hava katıyor.
Ne yazık ki bir günlük olarak kalıyor.
Ben şunu anlamakta zorluk çekiyorum.
Hem diyoruz bu ilçede sosyal hayat yok, sosyal etkinlik yok diye.
Ama nedense bu tür etkinliklere gitmek veya katılmak bizlere hiç cazip gelmez. Galiba angarya geliyor.
Meslek Yüksek Okulu'nda yapılan mezuniyet töreni dört dörtlük oldu. Günlerce yapılan hazırlıklar mutlu sonla sonlandı. Emeği geçen herkesi kutluyorum.
Hiç bir taşkınlığın yaşanmaması ise sevindirici bir durum. Demek ki insanlarımız gittikçe olgunlaşıyor.